top of page

FELTÉTELEK

ELFOGADOTT FIZETÉSI MÓDOK

Magánszemélyek és jogi személyek esetén is készpénzes és átutalásos fizetést tudunk elfogadni. Bankkártyás fizetésre nincs lehetőség.

KAUCIÓ:
A bérlés idejére letétet kérünk, melyet készpénzben megőrzünk a bérlés végéig, és az autó sértetlen visszaadáskor visszatérítjük.
A kaució mértéke kategóriánként eltérhet, általános letét összege: 150.000 Ft

BÉRLETI DÍJ

A minimális bérleti időtartam 1 nap (24 óra). A bérleti díj - amennyiben ettől eltérő feltételek nem kerülnek külön jelzésre - tartalmazza:

  • a kötelező biztosítást,

  • a magyarországi autópálya-használatot (elektronikus engedéllyel),

  • az olajcserét, a kötelező karbantartás költségeit,

  • valamint a non-stop segélyszolgálatot és adott esetben a csereautó szolgáltatást.

  • 300 km napi futáslimitet. Az efeletti túlfutást 50 Ft/km díjon számoljuk.

 

A bérleti díjak nem tartalmazzák az üzemanyagot, a meg nem váltható önrészt, a repülőtéri- és kiszállítási pótdíjat és a nem rendeltetésszerű használatból eredő javítási költségeket, valamint minden egyéb, a bérlet során felmerülő egyéb költséget. 60 percen túli késedelmes visszahozatal esetén plusz fél nap bérleti díj kerül felszámításra. A hétvégi és nyitvatartáson kívüli átadás és visszavétel a bérleti díjon felül felárral járhat.

KORHATÁR ÉS SZÜKSÉGES DOKUMENTUMOK

A gépjárműbérlés feltétele a B kategóriás jogosítvány megléte és a betöltött 21. év. Ezen felül a bérlő legalább egy éve érvényes vezetői engedéllyel, valamint személyi igazolvánnyal / útlevéllel kell, hogy rendelkezzen. A nem latin betűkkel kiállított vezetői engedéllyel rendelkezők, és nem EU államplogárok számára nemzetközi vezetői engedély is szükséges. Külföldi állampolgárságú bérlő esetén kezes szükséges.

PÓTDÍJAK HIÁNY ESETÉN

  • gépjármű dokumentumai (forgalmi engedély, zöldkártya), rendszámtábla hiánya esetén: bruttó 40.000 Ft

  • gyári kulcsok elvesztése esetén: bruttó 80.000 Ft

  • láthatósági mellény hiánya esetén: bruttó 1000 Ft

  • KRESZ-csomag (elakadásjelző háromszög, egészségügyi csomag) hiánya esetén: bruttó 9.000 Ft

ADATVÉDELMI NYILATKOZAT

Jelen Adatkezelési Nyilatkozat célja, hogy a bereljkisbuszt.hu weboldal felhasználói által a kapcsolatfelvétel során megadott, a rendszer üzemeltetője számára hozzáférhetővé vált személyes adatok és egyéb adatok kezelésére vonatkozó elveket, szabályokat meghatározza.
Jelen Nyilatkozat hatálya kizárólag az www.bereljkisbuszt.hu weboldal valamint az autókölcsönzés során szükséges. Rendelkezései nem vonatkoznak arra az esetre, ha valaki közvetlenül a rendszerben, önszántából nyilvánosságra hozza saját személyes adatait vagy azok egy részét.

Adatok

Személyes adatnak minősül bármely meghatározott (azonosított vagy azonosítható) természetes személlyel (a továbbiakban: érintett) kapcsolatba hozható adat, az adatból levonható, az érintettre vonatkozó következtetés. A személyes adat az adatkezelés során mindaddig megőrzi e minőségét, amíg kapcsolata az érintettel helyreállítható.

A felhasználó a kapcsolatfelvétel során megadott adatok közül kizárólag a név, születési év és az e-mail cím tekinthető személyes adatnak.

Az adatkezelés célja

Az Adatkezelés célja, hogy a személyre szabott szolgáltatás csak megfelelő jogosultság esetén legyen elérhető.

Hozzájárulás az adatkezeléshez

A felhasználó kifejezetten hozzájárul, hogy az általa megadott adatokat a weboldal kezelője kezelje.

Adatbiztonság

Az bereljkisbuszt.hu üzemeltetője törekszik minden tőle elvárható intézkedést megtenni annak érdekében, hogy a rendszer számítástechnikai eszközeinek biztonságát megvalósítsa, különös tekintettel az adatbázisban tárolt adatokhoz való jogosulatlan hozzáférés megakadályozására.

Hozzáférés és adatmódosítás

A felhasználó által megadott személyes adatok egy részét az adminisztrátor kérésre módosítani tudja.

Adatok törlése

A felhasználó a személyes adatok zárolását, azokhoz való nyilvános hozzáférés megszüntetését bármikor kérheti a www.bereljkisbuszt.hu weboldal adminisztrátortól.

Az adattárolás időtartama

A személyes adatokat csak addig tároljuk, amíg az igényelt szolgáltatás teljesítéséhez, illetve a felhasználó által engedélyezett felhasználás érdekében arra szükség van, ha jogszabály arról másképpen nem rendelkezik.

Biztonság

A weboldal üzemeltetője által használt technikai és szervezeti biztonsági előírások védelmet nyújtanak a személyes adatok manipulálása, adatvesztés és illetéktelen hozzáférés ellen. A felhasználó által az adatkezelőnek megadott személyes adat harmadik fél számára nem hozzáférhető.

ElérhetőségAmennyiben az adatbiztonsággal, adatvédelemmel kapcsolatosan bármilyen észrevétele, kérdése, vagy javaslata van, kérjük jelezze felénk.

ADATAINK

Puskás Richárd Gábor e.v.
2461 Tárnok Töhötöm u. 13.
Nytsz.: 52066465
Adószám: 68661069-1-33
11773212-00135030-00000000

+36202755700
bereljkisbuszt@gmail.com

bottom of page